Στις αρχές του 2011, όντας μέσα στην κρίση, μας γεννήθηκε η ανάγκη για ποιοτικό – οικονομικό καφέ και υγιεινά μικρογεύματα.

Το πρώτο εταιρικό κατάστημα άνοιξε το 2011 στην οδό Αγίου Δημητρίου 172 σε ένα χώρο μόλις 18 τ.μ. …

Κάπως έτσι αρχίζει η ιστορία μας...

Με βασικό μας γνώμονα, το τρίπτυχο, σεβασμός στον πελάτη – υψηλή ποιότητα προϊόντων – οικονομικές τιμές, καταφέραμε τα μόλις 18 τ.μ. να τα κάνουμε 1.430 τ.μ. σε 14 διαφορετικά σημεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στα τέλη του 2015 μεταφερθήκαμε σε νέα σύγχρονα γραφεία σε 3 ορόφους στην οδό Σοφοκλέους 36 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα οποία στεγάζονται, η διοίκηση, το λογιστήριο, το τμήμα marketning, οι αποθήκες καθώς και χώροι των ακαδημιών εκπαίδευσης του προσωπικού, Seven Coffee Academy και Baked Academy.

Εκεί, καθημερινά, γίνονται οι εκπαιδεύσεις των νέων συνεργατών, καθώς και οι προγραμματισμένες μετεκπαιδεύσεις των ήδη υπαρχόντων.

Με πάνω από 120 εργαζόμενους εξυπηρετούμε καθημερινά πάνω από 8.500 πελάτες.

Κοινωνική ευθύνη.

Τα seven2seven αναγνωρίζοντας την ευθύνη τους απέναντι στην κοινωνία αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος και ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

Κατά το πέρας της ημέρας όσα προϊόντα δεν καταναλώθηκαν (από τους πελάτες μας) διατίθενται εντελώς δωρεάν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Συλλέγουμε, διαχωρίζουμε και προωθούμε για ανακύκλωση όλα τα υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν.

Διαθέτουμε και προωθούμε την χρήση θερμός σε αντικατάσταση των πλαστικών και χάρτινων ποτηριών.

Προωθούμε και υποστηρίζουμε εναλλακτικά προϊόντα για ανθρώπους που είτε για ιδεολογικούς λόγους είτε για λόγους υγείας δεν μπορούν να καταναλώσουν διάφορα συμβατικά προϊόντα όπως γάλα, ζάχαρη, κρέας κτλ.

Έχοντας ιδιαίτερα κυνοφιλικά αισθήματα και προσπαθώντας να διευκολύνει την seven-εμπειρία των ιδιοκτητών σκύλων έχει διαμορφώσει ειδικά dog station στον εξωτερικό χώρο κάθε καταστήματος.

Κεντρικά:

Σοφοκλέους | Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 546 33

Τ: +30 231 1291639

Seven 2 Seven Spots

follow us on

© 2019 Seven2Seven