Τα Seven2Seven από κοντά

Ποιοι είμαστε

Σερβίραμε σήμερα
0
καφέδες, και συνεχίζουμε!

History

Στις αρχές του 2011, όντας μέσα στην κρίση, μας γεννήθηκε η ανάγκη για ποιοτικό – οικονομικό καφέ και υγιεινά μικρογεύματα .

Το πρώτο εταιρικό κατάστημα άνοιξε το 2011 στην οδό Αγ. Δημητρίου 172 σε ένα χώρο μόλις 18 τ.μ. και μέσα στους πρώτους μήνες λειτουργίας του, παρότι ήταν κάτι πολύ πρωτοπόρο, ο κόσμος του κέντρου της Θεσσαλονίκης το αγκάλιασε!

Οι αξίες μας ως εταιρία, από την πρώτη μέρα, είναι:

  • ο σεβασμός στον πελάτη – καταναλωτή.
  • η υψηλή ποιότητα στα προϊόντα και στα ροφήματα.
  • οι οικονομικές τιμές χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Το τρίπτυχο ήταν επιτυχημένο! Ο κόσμος μας εμπιστεύτηκε και, έτσι, ακολούθησε η επέκταση του πρώτου καταστήματος για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση των προϊόντων μας. Μετά από αυτά τα βήματα ήταν θέμα χρόνου η επέκταση των καταστημάτων και σε νέες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή της Τούμπας με το κατάστημα στην οδό Γρ. Λαμπράκη 31. Ακολούθησε το κατάστημα στην πλατεία Αντιγονιδών και το κατάστημα στην Αγ. Δημητρίου 126 με τα ίδια αποτελέσματα και συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή σε ακόμα περισσότερα σημεία που είναι υπό κατασκευή.

Βασικό συστατικό της επιτυχίας των καταστημάτων μας (από ότι μας λένε και οι χιλιάδες πελάτες μας) είναι ο πολύ ποιοτικός και νόστιμος καφές που παρασκευάζουμε. Χρησιμοποιούμε μόνο 100% Arabica κόκκους εσπρέσο, αλλάζουμε φίλτρα στις μηχανές εσπρέσο κάθε μήνα γιατί όπως όλοι γνωρίζετε η επιτυχία ενός καλού καφέ εξαρτάται κατά πολύ από την ποιότητα του νερού και ο πάγος για τα κρύα ροφήματα είναι με ISO πιστοποίηση. Ο γαλλικός μας είναι βιολογικής καλλιέργειας (Organic coffee) και ο ελληνικός μας απλά …Λουμίδης. Τέλος οι baristas μας εκπαιδεύονται κάθε μήνα για να προσφέρουν το καλύτερο ποιοτικό καφέ στην πράξη.

Στην προσπάθεια μας για υγιεινή διατροφή το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας εμπλουτίζει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της με το δίπτυχο healthy food – natural products. Πλέον η εταιρία επικεντρώνεται στην εύρεση προϊόντων με βάση το αλεύρι Ζέας και προϊόντων σίκαλης.

Σε κάθε κατάστημα υπάρχει ειδικός χώρος όπου παρασκευάζονται καθημερινά από εμάς όλα τα φρέσκα προϊόντα μας. Οι πρώτες ύλες είναι όλες αγνές και άριστης ποιότητας, χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα τροφίμων. Όλα τα αλλαντικά μας είναι χωρίς γλουτένη και τα λουκάνικα είναι πάντα από 100% χοιρινό ελληνικό κρέας. Οι μπαγκέτες είναι πάντα φρεσκοψημένες γι’ αυτό και δεν τις συσκευάζουμε. Τα γαλακτοκομικά μας είναι 100% ελληνική φέτα και gouda Ολλανδίας.

Η εταιρία seven2seven αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία καινοτομεί αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος.

Κατά το πέρας της ημέρας όσα προϊόντα δεν καταναλώθηκαν (από τους πελάτες μας) διατίθενται εντελώς δωρεάν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Επίσης, έχοντας ιδιαίτερα κυνοφιλικά αισθήματα και προσπαθώντας να διευκολύνει την seven-εμπειρία των ιδιοκτητών σκύλων έχει διαμορφώσει ειδικά dog station στον εξωτερικό χώρο κάθε καταστήματος.

Τα κεντρικά μας γραφεία στεγάζονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με γραφεία, αποθήκες και το seven academy, για τη σωστή εκπαίδευση όλων των εργαζομένων στα καταστήματα μας.

new-stamp-w

follow us on

where we are

show on map

© 2018 Seven2Seven. ALL RIGHTS RESERVED.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα δίπλα σας. Στείλτε μας το μήνυμά σας.

Not readable? Change text. captcha txt